duminică, 4 mai 2008

Steaua e de trei ori peste Dinamo la salarii!

Adaptând puţin un proverb modern, se poate spune că banii n-aduc neapărat victorii, dar asigură în orice moment motivaţia fotbalistului.

Dinamoviştii şi steliştii se vor confrunta în această seară de pe poziţii diferite atât prin prisma locurilor din clasament, dar mai ales cât priveşte salariile jucătorilor. Gigi Becali a ridicat de câţiva ani plafonul contractelor din Liga I, jucătorii roş-albaştrii fiindu-le net superiori din acest punct de vedere rivalilor din „Ştefan cel Mare“.

După cum se poate vedea şi din tabelele alăturate, primul „11” al Stelei preconizat pentru partida din această seară câştigă de trei ori mai mult decât primul „11” al lui Dinamo! Gigi Becali se laudă că el deja de ani buni le plăteşte fotbaliştilor săi salariile în euro, în timp ce conducerea alb-roşilor se bazează în continuare pe dolarul american, aflat în mare regres faţă de moneda europeană. Stelistul Rădoi, respectiv dinamovistul Lobonţ sunt fotbaliştii care câştigă cel mai bine dintre titularii celor două formaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu