vineri, 25 iulie 2008

Unde vad Liga1?

E clar , Liga1 se va difuza doar pe canalele trustului Impact. Adica Antena1 si gspTV(1,2,3). Pana aici totul e bine. Dar aceste posturi gsp (sau e numai unul si cand sunt meciuri emit mai multe- o brambureala tipic romaneasca) nu emit in toata tara , ci pentru ca drepturile TV nu au fost cumparate numai de Antena1 , ci impreuna cu RDS-RCS , cei de la RDS nu sunt de acord cu emiterea de semnal in toata tara. Aceste gspTV-uri se emit pe RDS si pe DIGI TV. Restul??? Dupa comunicatele celor de la RDS asteptam oferte pentru a cempara dreptul de televizare? De acord , ca doar si eu au platit pentru a cumpara drepturile de televizare de la Antena1. Insa oare ce suma cer frailor astia de nici UPC , MAX sau BOOM nu au reusit sa cumpere acest drept. Si cele enumerate sunt firme celebre , insa eu am o firma de cablu TV locala care nu vad sa dea cine stie ce suma astronomica pentru a cumpara aceste drepturi ca sa vad si eu Liga 1 Frutti Fresh (ca Realitatea TV vine de la anul). Degeaba tot dau eu sa caut aceste posturi , ca poate da norocul peste mine si se prinde , cum era cand aveam antena si cautam toata ziua ca poate mai prind un post si inca unu si nu gaseam nimic. Si nici macar pe net nu le mai da. Acest lucru nu imi suna deloc bine. Sezonul trecut drepturile le avea Telesport si meciurile pe net le dadea GSP , iar acum le are GSP si nu le da nimeni.Cred ca am sa le ascult la radio , sau daca nu alternativa a treia si cea mai proasta , comentariul live pe diferite siteuri.

Se tot vorbeste ca meciurile se vor transmite de acum in sistem payr-per-view , ca cica asa e in occident. Dar bine fratilor in Italia , Spania ,Anglia sau Germania se joaca fotbal , pe cand la noi se joaca doar doua , trei meciuri pe sezon , in rest vorba multora "bambilici". Si un alt motiv pentru care vad sistemul platesti si vezi , pe romaneste , falimentar e acela ca majoritatea populatiei castiga mult sub cea din occident asa ca draga Voiculescu lasa pofta asta nebuna dupa bani si da sa vedem si noi pe Moreno , Pardo sau pe Kone la treaba. Daca nu veti avea reiting in aceasta prima etapa veti cauta voi sa dati drepturile pe mult mai putini bani si atunci nu stiu daca e mai bine!!!

Noul echipament al Stelei.

Astazi steaua Bucuresti a facut public noul echipament de joc pe care jucatorii Stelei le vor imbraca in sezonul fotbalistic 2008/2009. Cel pentru acasa este in dungi ros-albastre , iar cel de rezerva are culoarea verde-fosforecent.