marți, 30 septembrie 2008

Fiorentina 0-0 Steaua


Echipa din Ghencea , Steaua Bucuresti a terminat la egalitate , scor 0-0 impotriva echipei lui Mutu , Fiorentina. Ambele echipe au jucat curajos si si-au creat ocazii mari de a marca insa ghinionul si interventiile senzationale ale celor doi portari a facut ca scorul sa ramana alb. Semedo a fost principalul om cu ocaziile insa parca avea o frica in el de a suta la poarta lui Frey si astfel portughezul nu a reusit primul sau gol in CL.
In celalalt meci al grupei , Bayern si Lyon au terminat si ele la egalitate 1-1 si astfel fiecare echipa are sanse de a merge mai departe in optimile Ligii Campionilor.

La multi ani , Zapata!


Portarul columbian al Stelei , Robinson Zapata a implinit astazi 30 de ani spera ca in aceasta seara Steaua sa scoata un rezultat favorabil.
"Ne va fi foarte greu maine seara, pentru ca vom avea de infruntat un adversar dificil. Daca vom juca bine in faza ofensiva si in cea defensiva, atunci vom scoate un rezultat foarte bun. Imi doresc o victorie de ziua mea si asta le-am cerut si baietilor. Sper sa imi faca un cadou frumos. Cat despre Mutu, este un jucator extraordinar si vom vedea cum il vom anihila"
, a spus Zapata in conferinta de presa dinaintea meciului cu Fiorentina , din grupele CL.