vineri, 2 mai 2008

ALEXANDRU TUDOR LA CENTRU, AUGUSTUS CONSTANTIN, REZERVA!

Alenadru Tudor e centralul derbyului Dinamo - Steaua. Rezerva lui e Augustus Constatin. Ultimul meci cu el la centru Steaua a castigat contra rivalei la titlu CFR.
Crezi ca va influenta Tudor rezultatul meciului???

http://www.fanatik.ro/numere_ziar/179/48380_tudoralexandru.jpg

Ni se amana bucuria


În eventualitatea în care va reuşi să-şi asigure titlul de campioană chiar pe stadionul lui Dinamo, Steaua nu va putea avea parte de o premiere ca la carte. LPF vrea să evite incidentele şi nu va decerna medaliile şi trofeul chiar dacă roş-albaştrii vor deveni campioni după meciul cu „câinii”. La fel se va face şi în cazul că CFR va ieşi campioană în ultima etapă, pe stadionul Universităţii Cluj.
Ai vrea sa fie premierea campioanei pe stadionul Dinamo???

Steaua ocupă locul 65 în clasamentul IFFHS

Steaua continuă să fie echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Echipa Steaua Bucureşti a urcat patru locuri în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi continuă să fie formaţia cel mai bine clasată din România, conform acestui top dat publicităţii vineri.

În clasamentul pe luna aprilie, Steaua ocupă locul 65, cu 143 puncte, după ce luna trecută s-a aflat pe poziţia 69.

Dorin Goian, suspendat 2 etape!

Fundaşul Stelei, Dorin Goian, a fost suspendat astăzi de către Comisia de Disciplină pentru două etape. Astfel, el va rata derby-ul de duminică.


"Goe" a fost judecat în urma declaraţiilor făcute la finalul partidei cu Oţelul (1-0 pentru Steaua), cînd afirmase că gălăţenii fuseseră stimulaţi financiar de CFR.

Regulamentele FRF (articolul 93, punctul 2, litera c) interzic unei formaţii să formuleze apel la deciziile Comisiei de Disciplină, în cazul în care suspendarea este de două etape, inclusiv, astfel că decizia este definitivă - Goian va rata derbyul cu Dinamo!

Ce fundaşi ai vrea să folosească Lăcătuş cu Dinamo?