marți, 6 mai 2008

Al doilea transfer al Stelei!

Dupa declaratiile ale lui Marius Stan , presedintele Otelului si ale patronului Stelei mijlocasul otelarilor Janos Szekely va fi transferat la Steaua. Suma transferului se invarte in jurul sumei de 1,5 milioane de euro.
"Am primit o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Szekely de la Steaua. Vreau să precizez că nu am primit nicio ofertă de la Rapid., probabil cei de acolo când spun asta vor să se remarce. Rămâne acum ca Steaua să mai negocieze cu jucătorul, să se înţeleagă la salariu, iar dacă se înţeleg cu el... Sunt şanse mari să ajungă la Steaua, însă în fotbal e posibil orice", a spus Stan.
"Este adevărat că ne-am înţeles cu Oţelul pentru 1,5 milioane de euro , acum mai rămâne să negociem cu jucătorul. Sper să vină la Steaua, dar să vedem. Şi Szekely şi Bogdan Stancu sunt 100% ai Stelei, asta e tot ce pot să vă spun. Momentan mai negociem şi cu Goga de la U Cluj, dar suntem departe de a finaliza ceva" a încheiat patronul echipei Steaua.

Steaua a inceput campania de achizitii!

Nici nu s-a termint campionatul 2007-2008 si Steaua a si reusit primul transfer. Prima achizitie a echipei din Ghencea este Bogdan Stancu atacantul Unirii Urziceni.Tanara speranta a fotbalului romanesc a fost transferat la echipa din capitala pentru 1 milion de euro. Jucatorul v-a semnat pe 5 ani cu ros-albastrii.
Sunteti multumit de primul transfer al Stelei din aceasta vara?
no title