joi, 1 mai 2008

Bogdan Stancu la Steaua?

Nici nu s-a încheiat actuala ediţie de campionat şi echipele din Liga I au pornit campania de achiziţii.
Steaua pare a se fi mişcat prima, Bogdan Stancu având mari şanse de a ajunge de la vară în Ghencea.
Atacantul ar urma să facă pasul spre Steaua în contul unor datorii pe care patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, le-ar avea la Gigi Becali.
Crezi ca va veni Stancu la Steaua???

Doar 676 de bilete pentru stelişti la meciul cu Dinamo!

Suporterii Stelei au primit 676 de bilete pentru derby-ul de duminică, din cele 1.220, aşa cum se stabilise în protocol.

"Clubul nostru nu răspunde pentru fanii care îşi vor lua bilete în alte zone decît cele acordate de gazde", a explicat preşedintele Valeriu Argăseală pentru site-ul stelisti.ro.

De asemenea, FC Steaua ii informeaza pe cei 676 de suporteri care vor insoti echipa pe stadionul Dinamo ca trebuie sa aiba asupra lor cartile de identitate.

Sunteti multumiti de numarul de bilete date noua?

Zapata şi Dayro Moreno au fost selecţionaţi la "naţionala" Columbiei

Portarul Robinson Zapata şi mijlocaşul Dayro Moreno au fost convocaţi la echipa naţională a Columbiei pentru partidele amicale pe care reprezentativa sudamericană le va susţine în Europa în perioada următoare.


THE GUARDIAN ACUZA STEAUA: "MASINATIUNI DUBIOASE AU DUS-O PE PRIMUL LOC"

Englezii au pus ochii pe lupta din Liga I dintre Steaua si CFR Cluj. Jonathan Wilson de la The Guardian a facut o analiza completa si spune ca "masinatiuni dubioase au dus-o pe Steaua sus in clasament".

"Tot ce a mai ramas intre Steaua si cel mai incitant titlu de campioana din ultimii ani este vechea rivalitate cu Dinamo. Se spune ca sunt incurcate caile Domnului, dar e greu de crezut ca poate fi implicat in masinatiunile dubioase care au dus-o pe Steaua in fruntea clasamentului din prima liga romaneasca. Dupa ce, timp de ani de zile, a dat vederea celor orbi, dupa ultimele saptamani se pare ca a inceput sa le-o ia inapoi, mai ales acelor arbitri care in alte situatii ar fi acordat lovituri de pedeapsa impotriva Stelei, club al carui presedinte este Gigi Becali, un nationalist-crestin radical. Si astfel, in duminica in care romanii au sarbatorit Pastele ortodox, Becali a putut reflecta la doua Invieri, avand in vedere ca echipa sa, dupa cum promisese, a depasit pe CFR Cluj in fruntea clasamentului.", scrie un ziarist de la The Guardian.

Interviu cu fostul stelist Icacob

Iacob s-a ofticat după ratarea monumentală din meciul cu Arsenal

Iacob s-a ofticat după ratarea monumentală din meciul cu Arsenal

Gigi Becali a declarat zilele trecute că vrea ca Lăcătuş să aplice tactica lui Pedrazzini din meciul tur cu Arsenal, iar Pepe Moreno să aibă ocazia pe care a avut-o în acel meci Victoraş Iacob. Fostul atacant al Stelei, în prezent la Kaiserslautern, îşi aminteşte cum s-a apărat Steaua în acea întâlnire din Liga Campionilor.

Salut, Victoraş! Cum îţi merge în Germania?

Tocmai mi-am revenit şi eu după operaţia de menisc şi aştept să joc. N-am vrut să forţez, ca să nu recidiveze accidentarea. Din păcate, echipa nu stă prea bine, se zbate pentru evitarea retrogradării în liga a doua germană.

Gigi Becali a spus că vrea ca Steaua să joace precum în meciul cu Arsenal, când tu ai avut cea mai mare ocazie, dar a declarat că, de această dată, Pepe Moreno va da gol…
Păi, eu îi urez succes şi sper din tot sufletul ca Pepe Moreno să le dea gol dinamoviştilor. Cât priveşte ratarea mea, într-adevăr a fost una uriaşă. Ţin minte şi acum pasa în adâncime dată de Bănel, iar eu am ajuns singur cu portarul şi am vrut să înscriu plasat la colţul lung, dar mingea cred că mi-a sărit şi s-a dus peste.

Mulţi ţi-au reproşat acea ratare la scorul de 0-0, apoi Arsenal a marcat…

Da, dar eu m-am ofticat cel mai tare. Am încercat o execuţie mai pretenţioasă pentru că îmi ieşise într-un meci cu Ceahlăul, dar ştii cum e… În urma unei astfel de faze ori eşti înger, ori demon. Dacă îmi ieşea, eram erou…

Nu vrea tricoul de campion


Cum a fost gândit meciul atunci de Pedrazzini?
E clar că Arsenal era un adversar mult mai puternic. Chiar şi aşa, cred că se intuiseră unele puncte slabe. Trebuia să profităm de unele momente de joc ale lor în care păreau a fi obosiţi. Trebuia să contraatacăm rapid sau să jucăm cu baloane aruncate în adâncime. Trebuia să fim o echipă scurtă, pentru a nu le da spaţii, să fim foarte atenţi în apărare, să ne dublăm.

Cum crezi că va fi cu Dinamo?
Sincer, n-am mai urmărit meciurile Stelei, şi nici ale dinamoviştilor. Mă uit doar pe net la clasamente şi la rezultate. Dinamo nu e Arsenal, iar dacă Steaua are nevoie de un punct, atunci cu siguranţă îl poate lua. Normal că îmi doresc ca foştii mei colegi să iasă campioni. Nici nu mă aşteptam să ajungă pe primul loc după avantajul care îl avea CFR.

Nu vrei tricoul de campion?
Nu, păi ce contribuţie am avut eu? Am deja un tricou de campion la care mi-am adus contribuţia şi de care sunt mândru. Nu mă bucur eu la un tricou la care nu am avut niciun merit.

7 meciuri, dintre care cinci titular, a jucat Iacob pentru Steaua în tur, marcând două goluri
merita tricoul de campion Victoras Iacob? Spune-ti parerea!

Adi Ilie vrea pace

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că derbiul Dinamo - Steaua, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, este un clasic al României înainte de a fi un meci decisiv pentru soarta titlului, care depinde întâi de rezultatul partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa.

"Duminică se joacă un clasic al României, Dinamo - Steaua este ca un Inter - Milan, ca un Roma - Lazio, ca un Real Madrid - Valencia sau Real Madrid - Barcelona. Are o dublă miză, dar ştie cineva sigur dacă CFR câştigă cu Gloria Bistriţa? Până atunci, vorbim degeaba, se pune prea mult accentul că meciul Dinamo - Steaua va decide campionatul, dar noi nu ştim ce face CFR în următoarele două meciuri", a spus Ilie.

Adrian Ilie a menţionat că trebuie văzut întâi care va fi deznodământul partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa de sâmbătă. "O să vedem dacă va fi finala campionatului, este un derbi înainte de toate. Mai sunt derbiuri în campionat, dar acesta este adevăratul derbi, clasicul, cel mai important derbi.

Când eram jucător, ştiam că e un meci de şase puncte, în afară de punctele puse în joc era vorba şi de orgoliu. Acum este exact la fel. Se tot spune: fără blat, şanse corecte...Aţi văzut şi la Craiova ce s-a întâmplat în urma unor astfel de afirmaţii, suporterii au început să arunce cu scaune din tribună. Facem prea mult caz pe un meci, dar dacă lumea ştie că CFR va câştiga ambele meciuri pe care le mai are de disputat, atunci da, derbiul de duminică e finala campionatului", a spus el.

Lăcătuş face repetiţii pentru meciul cu Dinamo

Marius Lăcătuş nu s-a hotărât pe cine să folosească pe postul de fundaş dreapta în partida cu Dinamo. Cum Emeghara şi Petre Marin sunt accidentaţi, iar Golanski este suspendat, ieri, la antrenament, „ Fiara” i-a încercat pe rând la jocul-şcoală atât pe Nicoliţă, cât şi pe Baciu. Dacă Nicoliţă va fi cel ales, atunci Neaga va fi păstrat în primul „11“. Pe cine preferi pe partea dreapta? Da-ti cu parerea!!!