joi, 29 mai 2008

A ajuns protughezul!

Astazi a ajuns in Romania noua achizitie a Stelei , portughezul Tiago Gomes si a semnat un contract valabil pe un an.El a fost imprumutat de la echipa portugheza Estrela Amadora , iar daca conducerea stelei este multumita de randamentul jucatorului in acest an are optiune de cumparare.
Iata ce a declarat jucatorul la aterizarea pe pamnat romanesc: Ma simt foarte bine, deoarece este un lucru pe care mi-l doream. Este o onoare sa ajung sa joc pentru un club mare precum Steaua. Sunt fericit ca ma aflu aici. Este un pas enorm in cariera mea de fotbalist. Asa cum am spus si mai devreme, sunt foarte fericit ca am ajuns aici. Stiu ca este una dintre marile echipe ale Europei.

Este clubul cu cele mai multe titluri din Romania si se lupta anual pentru campionat si Cupa. Acestea sunt obiectivele constante ale Stelei si acesta este un lucru foarte bun. Le garantez ca voi munci pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele. Sper sa joc si sa-i fac pe suporteri fericiti prin intermediul evolutiilor mele"

Un portughez la Steaua


Steaua a obtinut imprumutul mijlocasului portugez Tiago Gomes de 22 de ani. Va avea optiune de cumparare de la echipa portugheza Estrela Amadora.A mai evoluat la juniorii Benficai , la Estoril Praia , Oriental si Odivelas.
Adrian ilie confirma imprumutul jucatorului: "Da, este adevarat. Initial am obtinut acordul verbal, iar astazi vom trimite prin fax oferta scrisa. Il vom lua imprumut cu optiune de cumparare", a declarat Ilie.
Crezi ca va confirma la Steaua?