vineri, 9 mai 2008

Emeghara out inca 4 luni!

El a fost operat ieri la genunchiul drept.Operaţie efectuată în Italia de celebrul doctor Maurilio Marccaci. Lui Emeghara i-a fost reconstituit meniscul extern de la genunchiul drept şi va sta pe margine minimum 4 luni, urmînd să revină pe gazon abia la începutul lunii septembrie. El va rata debutul campionatului viitor, dar şi cele două meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, programate pe 12/13 şi 26/27 august.Este nevoie de un nou fundas stanga la Steaua avand in vedere accidentariile dese a lui Emeghara???

Nu se ia decizia astazi.


Reprezentatii comisiei ce va analiza cazul "valiza' au declarat ca azitazi nu se iau decizii referitoare la depunctarea sau amendarea Stelei.
Care crezi ca va fi decizia in cazul "valiza"? Va fi depunctata Steaua?

Steaua depunctata si Becali exclus din fotbal?



Becali riscă azi excluderea definitivă din fotbal, în vreme ce Steaua poate pierde 9 puncte.

Finan­ţatorul stelist riscă să fie declarat “persona non-grata” în fotbal, surse din cadrul Co­mitetului Executiv susţinînd că FRF intenţionează să dea un exemplu. Prin urmare, toate sancţiunile vor fi ma­xime! Steaua va pierde nouă puncte şi va fi amendată cu 200.000 de lei, iar patronul din Ghen­cea va fi declarat “per­sona non-grata” în fotba­lul ro­mânesc!

Conform articolului 25 din Statul Federaţiei, Becali nu va mai avea dreptul să ocupe funcţii în cadrul unei structuri sportive, să re­pre­­zinte clubul sau să aibă acces la vestiare. Mai mult, lui Becali i-ar pu­tea fi interzis ac­cesul pe stadion timp de doi ani!

Naşu’ e pro-depunctare

Preşedintele FRF, Mircea San­du, a luat şi el poziţie ieri şi a de­cla­rat pentru TVR: “Dacă jucătorii de la U Cluj au declarat că urmau să primească bani de la Becali, atunci să se aplice legea, care prevede de­punctare 6-9 puncte. Repet pentru toată lumea, e interzis echipelor să premieze alte formaţii în scopul de a evolua corect. De ce? E simplu, aşa cum azi dai aceşti bani să joace cinstit, mîine îi poţi da să se joace incorect. Aşteptăm un semn de la DNA, dar, oricum, e bine că lucrurile au început să se mişte”.

Componenţa Comitetului Executiv
Mircea Sandu - preşedinte
Dumitru Dragomir - prim-vicepreşedinte
Patriţiu Abrudan - vicepreşedinte
Cristi Borcea - reprezentant cluburi Liga I
Iuliu Mureşan - reprezentant cluburi Liga I
Ştefan Chiţu -reprezentant cluburi Liga a II-a
Gheorghe Alexandrescu - reprezentant cluburi Liga a II-a
Constantin Anghelache - reprezentant cluburi Liga a III-a
Hacic Garabet - reprezentant cluburi Liga a III-a
Paul Costaş - reprezentant cluburi copii şi juniori
Jeno Szasz - reprezentant cluburi fotbal în sală
Daniel Robe - reprezentant cluburi fotbal feminin
Gheorghe Constantin - preşedinte CCA