duminică, 11 mai 2008

Claudiu Ionescu la Steaua!


Claudiu Ionescu a semnat pe 3 ani cu Steaua Bucuresti.El a venit de la Buzau si a costat 250000 de euro asta fiind clauza de reiliere a contractului cu Gloria Buzau. Contractul se intinde pe 3 ani."Am fost ieri (n.r. sâmbătă) la Palat şi m-am înţeles cu Gigi Becali. Am semnat pe trei ani cu Steaua. Totul e bine şi frumos, mi s-a îndeplinit visul de a juca la o echipă mare. Mă voi lupta pentru un post de titular pentru că eu nu mă tem de fotbal", a spus Ionescu pentru NewsIn.

Becali a anunţat că s-a grăbit să achite clauza de reziliere a lui Ionescu deoarece mai era o echipă interesată de el: "L-am luat pe Claudiu Ionescu de la Gloria Buzău. El avea o clauză de 250.000 de euro şi i-am achitat-o sâmbătă că să nu mai fie discuţii. Era o echipă care dorea sa îl ia şi susţinea ca vă plăti clauza de reziliere".

Claudiu Ionescu este al doilea jucător transferat de Steaua în această săptămână, după Janos Szekely de la Oţelul Galaţi. Becali a mai anunţat că atacantul Unirii Urziceni, Bogdan Stancu, este 99,9 la sută jucătorul Stelei, dar actele nu au fost încă parafate.
Crezi ca ne e de folos Ionescu?