vineri, 4 iulie 2008

De ce vor sa plece jucatorii Stelei?

Ceea ce se intampla la Steaua in ultima vreme pare sau chiar este ciudat , multi dintre jucatorii acestei echipe isi doresc sa plece.De ce? Aceasta e intrebarea. Dica a plecat din cauza fanilor , dar mai raman Radoi , Goian , Ghionea sau Nesu. Motivul principal in cazul Dica , dupa spusele lui, e problema pe care o are el cu fanii, dar e alta. Care? Marele patron , de meserie pastor , ca sa nu zic cioban sau oier pentru ca se refera direct la oi , iar jucatorii de fotbal nu cred ca sunt niste oi , iar pastor din cate am mai citit si aflat se mai refera indrumator , sau cel care are grija de ceva. Declaratia cea mai elocventa care ma indreptateste sa zic ca Gigi e de vina pentru toate nemultumirile jucatorilor e “daca avea valoare de Steaua mai pleca?”. Bineinteles ca e vorba de Dica dupa ce acest jucator a semnat cu Catania. Daca propriul tau sef zice asa ceva despre tine, ce tragere de inima sa mai ai incat sa il ajuti , sa ramai alaturi de el? Niciuna , sau poate una placerea de a juca fotbal. Goian un jucator titular la Steaua , la echipa nationala si … rabufneste deodata. Toti il critica spund de el ca e milog sau “fomist” , dar parca aceasta nemultumire a lui a venit deodata , si nu cred ca e nemultumit ca e titular la Steaua sau la nationala sau ca e foarte apreciat de fani. De unde cred eu ca tot acest om , Gigi Becali , e devina? Tot dintr-o declaratie a lui , care intr-adevar a venit dupa ce Goian declarase raspicat ca vrea sa plece de la Steaua, Gigi zicand ca “Goian va sta pe banca de acum, sa vad daca ii convine”. Parca ambii si-au spalat rufele in public , iar acest lucru nu il caracterizeaza pe Dorin , om linistit care isi vede de treaba si cred ca doar o discutie de-a lui cu patronul a facut sa izbucneasca deodata , ca altfel nu imi explic. Se pare ca domnul patron Gigi Becali pare a fi marea problema la Steaua , iar rezolvarea nu o vad decat prin plecarea lui de la echipa. Alta solutie mai este?

Suspendarile au fost ridicate


Ieri, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a ridicat suspendarile acordate echipei Steaua Bucuresti, dar si patronului Gigi Becali si respectiv jucatorului Petre Marin. Singura proba in acest dosar a fost contractul de cumparare a terenului de care zicea Gigi Becali , asa ca probe din care sa reiasa ca Gigi Becali a premiat echipa "U" Cluj nu au existat.
Chiar daca CAF a indreptatit Steaua , ancheta DNA continua pentru a se demonstra sau nu ca pantronul Stelei , Gigi Becali a dat mita celor de la "U" Cluj