miercuri, 14 mai 2008

Dezamagit!

De ce sunt dezamagit?! Sunt dezamagit de activitatea conducerii Stelei. De ce sunt dezamagit de activitatea ei?! pentru ca aceste transferuri nu mi se par transferuri de Champions League asa cum ziceau in gura mare si managerul general Adrian Ilie dar mai ales patronul echipei Gigi Becali.pai sa incep cu primul transfer Janos Szekely , jucator bun cu reale calitati dar nu e de ajuns. El nu are experienta mare nici macar in Liga I nicidecum in cupele europene acolo unde Steaua ar vrea o mare performanta , dar daca are ambitie ar putea reusi la Steaua. Pana la urma il trec la un transfer reusit repet daoar daca are ambitia de a reusi el al Steaua. Al doilea transfer e Bogdan Stancu care inca nu e transferat cu acte in regula dar dupa zisele celor de la Steaua si a celor de la Urziceni e aproape al Stelei. E un atacant de perspectiva , cu reale calitati si care a demosnstrat ca poate juca la un nivel inalt la echipa nationala de tineret. Dar si Habibou e de perspectiva dar daca nu i s-a dat sansa sa demonstreze de ce sa mai aducem un jucator care desi e de valoare il tinem pe banca doar ca e tanar si are timp sa se afirme. Bogdan Stancu e un transfer bun doar daca i se va da sansa sa joace inca de la inceput altfel el se va blaza si nu va intra greu in forma cand va fi nevoie de el. Celelalte doua achizitii nu stiu daca se pot numi transferuri. cred ca au fost adusi la Steaua pentru ca au dat gol lui Dinamo si s-au declarat Stelisti de mici si i-au intrat la suflet patronului. A mai existat un caz esuat Adrian Drida care stelist de mic a venit la Steaua doar ca sa plece pentru ca nu e de ajuns sa tii cu echipa fanion a Romaniei daca nu-ti merg picioarele. Asa ca decat sa transferi atatia jucatori de mana a doua mai bine dai banii si ii pastrezi pe Pepe Moreno si pe Mendoza. Ilie si tu Gigi ganditi bine si faceti transferuri de Champions League ca altfel...

Transferul numarul 4

Steaua a mai rezlizat inca un transfer , al patrulea din aceasta vara. Cel transferat este mijlocasul Daciei Mioveni , Robert Neagoe. El a semnat pe 3 ani cu Steaua si se declara foarte surprins de acest transfer. "Când eram mic nu ştiam că voi ajunge la Steaua, dar ştiu că purtam un tricou cu numărul şapte, cel al lui Marius Lăcătuş. Nici nu visam acest lucru. Deocamdată nu pot spune prea multe despre transferul meu, ci doar că sunt foarte fericit", a declarat miercuri, Neagoe. Pana acum la Steaua au mai fost transferati Janos Szkely , Bogdan Stancu si Claudiu Ionescu.
Care crezi ca ne va fi de ajutor in urmatorul sezon.?

A murit Costica Toma!

Ieri 13 mai 2008 a incetat din viata fostul mare portar la varsta de 80 de ani.
Născut în Brăila, la 01.01.1928, Costică Toma a jucat 108 jocuri în divizia A, toate la fosta echipă a armatei CCA, actuala Steaua Bucureşti, între anii 1952 şi 1961. A câştigat 5 titluri şi 2 Cupe ale României cu CCA şi a fost selecţionat în naţionala ţării noastre de 16 ori.
Ca tehnician a activat în perioada 1979-1985 la Centrul Naţional Luceafărul, unde a fost antrenorul selecţionatelor naţionale de juniori, avându-i ca elevi, printre alţii, pe Gică Hagi, Gică Popescu, Miodrag Belodedici, Florin Prunea, Ovidiu Sabău, Marius Lacatuş, Mircea Rednic şi Ioan Andone.
Înmormântarea va avea loc vineri, 16 mai 2008, ora 12.30, la cimitirul Ghencea Militar.
Dumnezeu sa-l ierte!!!

6 stelisti la lotul national







Piturca a chemat la echipa nationala a Romaniei nu mai putin de 6 stelisti. Acestia sunt Dorin Goian , Sorin Ghionea (ambii fundasi) si mijlocasii Ov Petre , Nicolae Dica , Mirel Radoi si Banel Nicolita. Acestia acestia se afla in vacanta cu restul jucatorilor chemati de la cluburile din tara. Crezi ca va renunta la vreun stelist Piturca? Daca da care crezi ca va fi acesta?