vineri, 13 iunie 2008

Olanda show!!!

Olanda a invins in aceasta seara pe vicecampioana mondiala Franta cu scorul de 4-1. Au marcat pentru olandezi Kuyt , van Persie , Robben si Sneijder , iar pentru Franta a inscris Henry.

Romania se poate califica in sferturi chiar daca ar pierde la doua goluri in meciul cu Olanda
, iar Italia-Franta se termina la egalitate.

HAI ROMANIA!!!

La un penalty de fericire....


Astazi, 13 iunie 2008 , Romania si campioana mondiala , Italia au jucat in primul meci contand pentru a doua etapa din grupa C. Am inceput bine partida , printr-o ratare a lui Mutu, insa prima mare ocazie ai-a apartinut Italiei , Del Piero loveste cu capul din apropiere insa in plasa laterala. Si ca sa nu se strice ritmul una noi una ei , Mutu scapa singur spre poarta campioanei mondiale , insa Buffon apara ca un adevarat portar campion mondial , si imediat Toni trage putin pe langa poarta. Urmeaza insa doua mari ocazii in care valoarea portarului Buffon , la bomba de la 35 de metrii a lui Tamas isi spune cuvantul , insa si norocul pentru italieni, dar un ghinion mare pentru noi atunci cand Chivu a sutat in bara. Toni loveste din nou tot pe langa poarta lui Lobont.
O noua bomba care de data asta se scurge pe langa la 20 centimetrii de poarta campianei mondiale expediata de fundasul stanga Rat. Urmeaza din minutul 30 un asediu la poarta nostra cu ratari consecutive ale lui Del Piero , Perrotta , dar si un gol anulat gresit a lui Toni chiar in ultimul minut al primei reprize. Repriza incepe cu ratarea lui Del Piero , care a fost cel mai periculos om a lui Donadoni. Mutu il dribleaza pe Zambrotta , trage bine dar genialul Buffon apara din nou. Tamas arunca o minge pana in careul nostru , Zambrotta greseste din nou , Mutu recupereaza si da peste Buffon si gol Romania-minutul 51. Bucuria dureaza doar un minut. Corner Italia , bate Del Piero , recentreaza Chiellini , Tamas lufteaza , iar Panucci din fata portii egaleaza. Toni primeste o minge o recentreaza cu pieptul pentru lovitura de cap scoasa exceptional de Lobont , a lui De Rossi. Corner pentru noi , bate scurt Mutu lui Tamas , centreaza in careu la Niculae si acesta este faultat. Bate Mutu insa o dezamagire mare...rateaza.De acum nimic nu se mai intampla chiar daca s-au facut mutari de efectic la ambele echipe.1-1 si avem mari sperante la calificare.

Esti multumit de rezultat? Crezi ca se va califica Romania pana in sferturi?