duminică, 1 iunie 2008

Declaratii ale stelistilor!

Declaratia lui Radoi: "Îmi e teamă de toate trei adversarele pentru că nu jucăm cu Azerbaidjan. Important e ca România să facă cele mai bune jocuri posibile, la fel ca cele cu Olanda din preliminarii. Sunt mulţumit de meciul cu Muntenegru prin prisma scorului, chiar dacă nu a fost cel mai reuşit joc al nostru. Eu zic că se poate face o treabă bună, dar nu trebuie să fim adormiţi pentru că toţi cred că România poate fi surpriza la EURO. Totuşi, să nu uităm că jucăm împotriva campioanei mondiale. Poate că e mai bine ca adversarele să ne ia în continuare de sus până la Campionatul European"
Declaratie Ghionea: "Victoria este foarte importanta, mai ales ca am obtinut-o contra unei echipe care a luptat cu ardoare. Ne-am dorit sa invingem, am reusit si plecam cu un moral bun pentru Euro. Nu este important cine a marcat, ci faptul ca am castigat. Sigur ca ne-am fi dorit un stadion arhiplin, dar le multumim celor care au fost langa noi"

Senzatie stelista in Romania - Muntenegru 4-0

Aseara , 31 mai 2008 , a avut loc ultimul amical inaintea plecarii echipei nationale a Romaniei la EURO. Meciul a inceput prost pentru noi , penalty inca din minutul 1. Bate Vucinici dar apara Lobont.Tot Vucinici a mai avut doua ocazii pentru Muntenegru insa sclipirea lui Mutu face diferenta in minutul 15 cand o pansa excelenta a lui Chivu , o preluare de maestru a lui Mutu si un sut la coltul lung face ca tabela sa arate 1-0 pentru Romania. Pana la pauza doar Mutu a mai reusit cateva faze si lupta pentru recuperarea mingilor de catra Radoi. Dupa pauza insa a venit momentul rezervelor nationalei , a stelistilor. Ghionea duce scorul la 2-0 dupa o lovitura de cap la un corner batut de Fl. Petre. Urmatoarle doua goluri poarta semnatura lui Dica. Golurile serii in amicale. Primul gol a fost de generic pasa D. Niculae si un lob din intoarcere din coltul careului(55'). Al doilea gol a lui Dica si al patrulea a nationalei Romaniei a fost o bomba de la 25 de metrii(69).Celalat stelist , Nicolita a reusit cateva centrari din viteza si doar interventiile portarului sau a fundasilor muntenegreni a facut ca scorul sa ramana 4-0.

Acum s-a vazut ca Piturca stie ce face, stelistii merita la nationala.Tu ce crezi?