sâmbătă, 10 mai 2008

UEFA lauda Steaua!

Dupa ce parea sa nu mai aiba trecere la UEFA in urma scandalului de la Cluj, Steaua este iar in prim-planul fotbalului european. Situl UEFA lauda Steaua si performantele din ultimii ani ale ros-albastrilor. UEFA noteaza ca Romania are pentru prima data o echipa calificata direct in grupe si, tot in premiera, doua echipe la startul Cahmpions League.
UEFA aminteste de parcursul de acum doi ani al Stelei, de sezonul de primavara al lui Dinamo din acest sezon, dar si de sfertul de acum doi ani dintre Steaua si Rapid.

Dimitrov e pe lista Stelei!

Ieri, managerul sportiv al roş-albaştrilor a recunoscut interesul pentru mijlocaşul de 21 de ani al celor de la Levski Sofia. „Într-adevăr, Dimitrov este pe lista noastră, însă urmărim şi alţi jucători din Bulgaria”, a spus Adrian Ilie.Nikolai Dimitrov a fost remarcat de oficialii Stelei chiar în această iarnă, în cantonamentul din Cipru, acolo unde cele două echipe s-au întâlnit într-o partidă amicală. Acel meci, marcat de accidentarea gravă a lui Habibou, s-a încheiat cu victoria Stelei, scor 1-0, Dimitrov fiind titular pe partea stângă a liniei de mijloc. Mai mult, în acelaşi stagiu de pregătire bulgarul a reuşit să marcheze împotriva Rapidului, într-un meci pierdut de giuleşteni cu 2-3.
Crezi ca ne va fi de folos Dimitrov daca v-a ajunge in Ghencea???

Bicfalvi pune conditii.

Tanarul mijlocas al Stelei care in retur a fost imprumutat la Gloria Buzau vrea la Steaua dar cu o conditie sa i se dea mai multe sanse de a juca altfel el prefera sa ramana la Buzau unde prinde echipa meci de meci.„Până acum, nu am vorbit cu nimeni despre situaţia mea. Aştept o decizie în următoarele zece zile. Sper să mi se dea şansa de a juca mai mult, altfel prefer să rămân la Buzău. Nu vreau să stau pe tuşă la Steaua”, ne-a declarat Bicfalvi, care va intra în vacanţă abia după amicalele naţionalei de tineret cu Portugalia.Pe lângă Eric, alţi doi jucători, Marius Croitoru şi Vasilică Cristocea, se întorc la Steaua de la Piatra-Neamţ, acolo unde au fost împrumutaţi în ultimele luni. „Sunt sub contract cu noi şi normal ar trebui să revină la echipă. Nu am luat o hotărâre cu privire la ei”, ne-a spus managerul sportiv Adrian Ilie.
Vrei ca Bicfalvi sa revina la Steaua din sezonul viitor???