joi, 1 mai 2008

Adi Ilie vrea pace

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că derbiul Dinamo - Steaua, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, este un clasic al României înainte de a fi un meci decisiv pentru soarta titlului, care depinde întâi de rezultatul partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa.

"Duminică se joacă un clasic al României, Dinamo - Steaua este ca un Inter - Milan, ca un Roma - Lazio, ca un Real Madrid - Valencia sau Real Madrid - Barcelona. Are o dublă miză, dar ştie cineva sigur dacă CFR câştigă cu Gloria Bistriţa? Până atunci, vorbim degeaba, se pune prea mult accentul că meciul Dinamo - Steaua va decide campionatul, dar noi nu ştim ce face CFR în următoarele două meciuri", a spus Ilie.

Adrian Ilie a menţionat că trebuie văzut întâi care va fi deznodământul partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa de sâmbătă. "O să vedem dacă va fi finala campionatului, este un derbi înainte de toate. Mai sunt derbiuri în campionat, dar acesta este adevăratul derbi, clasicul, cel mai important derbi.

Când eram jucător, ştiam că e un meci de şase puncte, în afară de punctele puse în joc era vorba şi de orgoliu. Acum este exact la fel. Se tot spune: fără blat, şanse corecte...Aţi văzut şi la Craiova ce s-a întâmplat în urma unor astfel de afirmaţii, suporterii au început să arunce cu scaune din tribună. Facem prea mult caz pe un meci, dar dacă lumea ştie că CFR va câştiga ambele meciuri pe care le mai are de disputat, atunci da, derbiul de duminică e finala campionatului", a spus el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu