duminică, 4 mai 2008

Englezii sunt cu ochii pe Bănel

Bănel speră că cineva acolo sus îl iubeşte...
Deşi a avut un sezon sub aşteptări, Bănel Nicoliţă a rămas totuşi în atenţia mai multor cluburi importante din Premier League.

Dacă în urmă cu ceva vreme s-a vorbit despre interesul celor de la Blackburn Rovers sau Aston Villa pentru Nicoliţă, pe fir au intrat, mai nou, şi cei de la Everton, foştii adversari ai dinamoviştilor din Cupa UEFA. De altfel, emisari din Albion şi-au anunţat de mai mult timp prezenţa la derby-ul din această seară, special pentru a-l vedea la lucru pe viu pe „Jardel”. Din păcate pentru ei, din cauza absenţelor numeroase cu care se confruntă Lăcătuş, Nicoliţă va evolua ca fundaş dreaptă, şi nu pe postul său obişnuit, acela de mijlocaş dreapta. Astfel, este aşteptat ca dacă Bănel îi va impresiona, englezii să înceapă deja tatonările cu cei din Ghencea, fără însă a înainta şi o ofertă concretă. Şi asta pentru că, ţinând cont de faptul că Euro 2008 bate la uşă, ei au la dispoziţie şi CE pentru a-şi mai face o părere despre mijlocaşul naţionalei.

"Ştiu că la acest meci şi-au anunţat prezenţa mai mulţi emisari de la cluburi din Europa, însă e prematur să discutăm despre un transfer al lui Nicoliţă"

Adrian Ilie - manager Steaua

5 milioane de euro este preţul fixat de Gigi Becali pentru Nicoliţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu